Hahmovetoista huumoria ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Asiakas

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Markkinointisisällöt

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Käsikirjoitimme, ohjasimme ja tuotimme huumoria pursuavan videotuotannon ilmalämpöpumppuja asentavan ja myyvän Combi Coolin markkinointia varten.
Tavoitteena erottuva videotuotanto

Mainostoimisto Bananas halusi kokeilla asiakkaansa Combi Coolin markkinoinnissa jotain uutta. Ilmalämpöpumppuja myyvän ja asentavan yrityksen markkinointikampanjaan haluttiin massasta pomppaavaa sisältöä. Apuun otettiin Karun videotuotanto ja härö huumorintaju. Tavoitteemme oli käsikirjoittaa ja tuottaa spotit sekä jäähdytys- että lämmityskaudelle. Markkinoinnin kohteena toimi Samsungin laitteet ja kohderyhmänä sekä loppukäyttäjät, että asentajat.

 

Hahmovetoisella huumorilla kohti tuloksia

Halusimme luoda kampanjalle mieleenpainuvat hahmot, joiden avulla pystyimme havainnollistamaan Samsungin tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Tarinassa tuli huomioida myös jatkettavuus, joten samoista hahmoista piti pystyä ammentamaan useamman spotin verran.

Näin syntyi idea Mr. Normijäbästä ja Mr. Wind Freestä. Kontrastikkaasta kaksikosta, joista toinen on jatkuvasti neuvoa vailla ja toinen kuin miehekkäimpien mainoskliseiden inkarnaatio, jolla on aina vastaus valmiina. Lausuttuna tietenkin legendaarisen möreällä mainosäänellä.

Tarkasti suunniteltu tuotanto hoidettiin kustannustehokkaasti yhdessä päivässä ja yhdessä lokaatiossa. Toinen spoteista sijoittui kesään ja toinen talveen, joten ääripäiden sääilmiöt tuli luoda tehosteiden avulla. Vaikka Karulta löytyy kosolti VFX-osaamista, hoidettiin efektit tällä kertaa praktisesti tekolumen avulla. Näin säästettiin aikaa myös kiireisesta jälkituotannosta. Lopputuloksena syntyi kaksi spottia, jotka aiheuttivat hekottelua niin verkkosivuilla, netti-tv:ssä kuin somekanavissa.

Muita samankaltaisia:
Kissavideot koko vuoden markkinointiin

PrimaPet Premium - PrimaCat

PrimaCatin brändiväriä hekumoiva videotuotanto ja valokuvaus. Tuloksena kissavideot koko vuoden markkinointitarpeisiin.

Videotuotanto, joka herättää sanonnat eloon

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Tredun aikuiskoulutusta markkinoiva videotuotanto esittää harmaan arjen sanonnat absurdeina kohtauksina ja kehottaa katsojaa aloittamaan muutoksen - vaikkapa uudelleen kouluttautumalla!

Tuote-esittelyvideo hahmon kautta

Piristeel Oy

Gorilla, vaativa stuntti ja ostos-TV -henkinen toteutus olivat lähtökohdat Piristeelin uudelle tuote-esittelyvideolle.