Leikkaus

Leikkauspöydällä videot rakennetaan pienistä palasista eheiksi ja yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Editointi-vaiheeseen kuuluu kuvaleikkauksen lisäksi myös äänisuunnittelu, musiikkivalinnat, värimäärittely ja grafiikan yhdistäminen videoon. Teemme tarvittaessa myös voice-over äänityksiä.

Usein leikkaus kuuluu osaksi videotuotantoa mutta joskus voi myös nyhjäistä tyhjästä. Videoita voi löytyä valmiina tai niitä voidaan ostaa kuvapankeista. Viestiä kirkastamaan saadaan lisättyä myös animoitua grafiikkaa. Katso alta esimerkki kuvapankkivideoilla ja grafiikalla toteutetusta videosta.

 

Video ei aina vaadi videokuvaa. Musiikin, rytmin ja animoinnin keinoin myös valokuvat voidaan herättää eloon. Joskus se voi olla kustannustehokkain mutta näyttävin tapa toimia. Katso esimerkki videottomasta videosta alta.

 

Voimme toteuttaa jälkituotannon eri palasia myös erikseen tilattuna. Esimerkiksi värimäärittely ja äänisuunnittelu voidaan tehdä valmiiseen materiaaliin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää jälkituotannon mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Kysy tarjousta tai pyydä meidät esittelykäynnille!

contact@karufilms.com | +358 40 836 1020

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.