Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Asiakas

Ilves Hockey

Animaatio

Animaatio

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Käsikirjoitimme ja suunnittelimme vauhdikkaan animaation Ilveksen kotipelien alkushowta varten
Tavoitteena ottelutapahtumien elävöittäminen

Ilves Hockey on yksi Liigan perinteikkäimpiä lätkäseuroja. Ilves ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen kiinni vaan haluaa kehittää toimintaansa ja erityisesti pelitapahtumien viihdearvoa. Projektin tavoitteena oli luoda kotipelien alkushowhun päräyttävä animaatio-osuus, joka sytyttäisi Ilves-fanit ja antaisi vierasjoukkueen kannattajille puhuttavaa kotimatkan ajaksi. Animaatiota käytetään myös kattavasti ottelutapahtumien markkinoinnissa sekä Nokia Areenan ruuduilla, että Ilveksen somekanavissa.

 

Eeppistä animaatiota 90-luvun tyylillä

Suurimpina esikuvina projektissa toimivat 90-luvun kovimmat piirretyt, kuten Hopeanuoli ja Turtles. Suunnittelimme animaatioita varten lihaksikkaat ilves-hahmot, jotka nöyryyttävät vastustajajoukkueiden symboleita ja maskotteja mielikuvituksekkailla tavoilla. Pyrimme siihen, että animaatio on sopivan röyhkeä mutta samalla humoristinen ja tyylikäs.

Lätkäkansa on saanut nauttia animaatioista jo useamman kauden ajan. Animaatioiden tarinaa ja tyyiä on kehitetty jokaisen kauden ja playoffs-kevään aikana. Muista joukkueista poikkava tyyli ja räväkkä ote ovatkin herättäneet laajasti huomiota paitsi somen kommenttipalstoilla myös urheilumediassa. Ilveksen alkushow-animaatiosta on tullut joka vuotinen ilmiö, joka nostaa kiinnostusta Ilveksen ottelutapahtumia kohtaan ja tarjoaa viihteellisempää sisältöä kaiken kokoisille lätkäfaneille.

Uusin animaatio on nähtävissä vain Ilveksen kotipeleissä Nokia Arenalla.

 

"Karun kanssa visiomme animaatiosta lähti heti elämään ja pääsimme nopealla aikataululla kohti tuotantoa. Animaatioprojekti saavutti tavoitteensa ja sai paljon positiivista palautetta yleisöltämme."

- Jere Grönholm, Kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut, Ilves Hockey

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Pullantuoksuinen animaatiovideo arvoista

Porokylän Leipomo

Lämminhenkinen animaatiovideo Porokylän Leipomolle

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin