Eeppinen animaatio Ilveksen kotipeleihin

Asiakas

Ilves Hockey

Animaatio

Animaatio

Käsikirjoitus

Ohjaus

Käsikirjoitimme ja suunnittelimme vauhdikkaan animaation Ilveksen kotipelien alkushowta varten
Tavoite

Ilves Hockey on yksi Liigan perinteikkäimpiä lätkäseuroja. Ilves ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen kiinni vaan haluaa kehittää toimintaansa ja erityisesti pelitapahtumien viihdearvoa. Projektin tavoitteena oli luoda kotipelien alkushowhun päräyttävä animaatio-osuus, joka sytyttäisi Ilves-fanit ja antaisi vierasjoukkueen kannattajille puhuttavaa kotimatkan ajaksi.

 

Toteutus

Suurimpina esikuvina projektissa toimivat 90-luvun kovimmat piirretyt, kuten Hopeanuoli ja Turtles. Suunnittelimme animaatiota varten lihaksikkaan ilves-hahmon, joka liikkuu Tampereen kattojen yllä kohti Nokia Arenaa. Matkallaan hän nöyryyttää vastustajajoukkueiden symbolit mielikuvituksekkailla tavoilla. Pyrimme siihen, että animaatio on sopivan röyhkeä mutta samalla humoristinen ja tyylikäs. Animaatio-osuus saikin paljon huomiota osakseen heti kauden alussa niin somekanavien kommenteissa kuin hallin katsomossa.

Sekä animaation suosio, että seuran urheilumenestys tarkoitti ilves-hahmolle uusia seikkailuita. Suunnittelimme ja toteutimme Ilveksen playoffs-peleihin animaation jatko-osan, joka toi aiemman hahmon rinnalle uusia sankareita.

Kokonainen animaatio on nähtävissä vain Ilveksen kotipeleissä Nokia Arenalla.

 

"Karun kanssa visiomme animaatiosta lähti heti elämään ja pääsimme nopealla aikataululla kohti tuotantoa. Animaatioprojekti saavutti tavoitteensa ja sai paljon positiivista palautetta yleisöltämme."

- Jere Grönholm, Kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut, Ilves Hockey

Muita samankaltaisia:
Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin

Liikettä animaationuorten niveliin

UKK-instituutti

Animaatio nuorten liikkumisen suosituksesta