Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

Asiakas

UPM Metsä

Brändielokuvat

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.

Tavoite

UPM Metsä lupaa pitää sinut ja metsäsi rikkaana ja rakkaana vastuullisesti ja vaivattomasti. Tämä arvolupaus käynnisti UPM Metsän brändielokuvan suunnittelun. Tavoitteena oli luoda konsepti, joka hengittää UPM Metsän arvoja ja brändilupausta. Kohderyhmänä kampanjalla oli suomalaiset metsänomistajat. Karun tehtävä oli luotsata projekti sisältäen kaiken suunnittelusta videotuotantoon ja valokuvaukseen.

 

Toteutus

Konseptoinnissa hyppäsimme suoraan teeman ytimeen. Niihin hetkiin, joissa ihminen solmii lupauksen. Halusimme, että elokuvasta välittyy UPM Metsän vankkumaton halu seistä asiakkaidensa rinnalla. Metsä on suomalaisten mielenmaisema. Halusimme, että se on läsnä jokaisessa kohtauksessa, ikäänkuin kehystäen kaikista tärkeimpiä lupauksia.

Isot teemat vaativat ison tuotannon. Kuvaukset veivätkin työryhmäämme Pirkanmaan maisemien lisäksi aina Lapin tuntureille asti. Henkeä salpaavien puitteiden lisäksi elokuvaan toi taikaa upea stailaus, luonnon valoa hyödyntävä kuvaus sekä taitavat esiintyjät. Lopputulos sai ansaitsemansa paikan myös valkokankailla, kun moniosainen kampanja huipentui elokuvateatterilevitykseen.

“Yhteistyö Karun kanssa on toiminut erinomaisesti. Kiitos karulaisille erityisesti hyvin tuotetusta imagovideosta ja proaktiivisesta työstä UPM Metsän imagon kasvattamisessa.”

Jarmo Hakala, Customer Experience Manager, UPM Metsä

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Uusi nimi, uusi aikakausi, uusi brändi(elokuva)

Tampereen Energia

Tampereen Energian uuden brändin lanseeraus elävän kuvan voimalla.

Brändielokuva sateessa

MT Mediateko Oy

Mediateolle ideoitu ja toteutettu brändielokuva, joka kertoo ulkomainonnan vaikuttavuudesta.

Brändielokuva Hämeen ammattikorkeakoululle

HAMK

Hamkin uusi slogan “Maailman parastajat” herätettiin eloon brändielokuvan keinoin.