Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

Asiakas

UPM Metsä

Brändielokuvat

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.

Tavoite

UPM Metsä lupaa pitää sinut ja metsäsi rikkaana ja rakkaana vastuullisesti ja vaivattomasti. Tämä arvolupaus käynnisti UPM Metsän brändielokuvan suunnittelun. Tavoitteena oli luoda konsepti, joka hengittää UPM Metsän arvoja ja brändilupausta. Kohderyhmänä kampanjalla oli suomalaiset metsänomistajat. Karun tehtävä oli luotsata projekti sisältäen kaiken suunnittelusta videotuotantoon ja valokuvaukseen.

 

Toteutus

Konseptoinnissa hyppäsimme suoraan teeman ytimeen. Niihin hetkiin, joissa ihminen solmii lupauksen. Halusimme, että elokuvasta välittyy UPM Metsän vankkumaton halu seistä asiakkaidensa rinnalla. Metsä on suomalaisten mielenmaisema. Halusimme, että se on läsnä jokaisessa kohtauksessa, ikäänkuin kehystäen kaikista tärkeimpiä lupauksia.

Isot teemat vaativat ison tuotannon. Kuvaukset veivätkin työryhmäämme Pirkanmaan maisemien lisäksi aina Lapin tuntureille asti. Henkeä salpaavien puitteiden lisäksi elokuvaan toi taikaa upea stailaus, luonnon valoa hyödyntävä kuvaus sekä taitavat esiintyjät. Lopputulos sai ansaitsemansa paikan myös valkokankailla, kun moniosainen kampanja huipentui elokuvateatterilevitykseen.

“Yhteistyö Karun kanssa on toiminut erinomaisesti. Kiitos karulaisille erityisesti hyvin tuotetusta imagovideosta ja proaktiivisesta työstä UPM Metsän imagon kasvattamisessa.”

Jarmo Hakala, Customer Experience Manager, UPM Metsä

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Steinerkasvatuksen Liitto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.

Uuden brändin lanseeraus

Guidin

Guidinin uuden nimen ja ilmeen julkistus brändielokuvan, valokuvien, animoidun ohjevideon sekä julkistustilaisuuden livestreamin voimin.