Palvelumallin esittelyä sympaattisella otteella

Asiakas

Huutokaupat.com

Mainosvideot

Käsikirjoitus

Ohjaus

Videotuotanto

Huutokaupat.comin uusi palvelumalli, jossa huutokauppa-meklari tekee myynti-ilmoituksen asiakkaan puolesta, tarvitsi näyttävän lanseerauksen. Tuotimme asiakkaalle hahmovetoisen videokokonaisuuden, joka kuvittaa palvelun eri vaiheet selkeästi ja sympaattisella otteella.
Tavoitteena esitellä uusi palvelumalli, erottua kilpailijoista ja kouluttaa meklareita

Sekä tietenkin lisätä brändin tunnettuutta! Tämä itsestään selvän päämäärän perustana oli videokokonaisuuden kolme taktisempaa tavoitetta: esitellä niin myyjille kuin ostajille kuinka helposti kauppa sujuu uuden palvelumallin ja asiakaslähtöisten meklareiden avulla, erottua naapurimaa Ruotsin kilpailijoista sekä toimia osana uusien meklarien koulutusta. Voila! Kaikki samassa paketissa!

 

Tunnetta siihen palvelumallin esittelyyn!

Huutokaupat.comin tiimillä on tunnetta ja huumoria mukana työssään, niin kuin meilläkin, ja ensimetreiltä asti tuntui oikealta tuoda samat elementit myös videoihin!

Asiakas tiesi mitä halusi ja palvelumalli oli hyvin määritelty. Tarina olisi suoraviivainen ja rento kuvitus siitä, miten homma toimii. Loimme samaistuttavan ja sympaattisen päähahmon, joka on hyvin kiintynyt myytävään työkoneeseen. Näin tarinaan syntyi luontevasti draamaa ja huumoria luopumisen vaikeudesta uuden äärellä.

Elokuvallista tunnelmaa luotiin valaisulla sekä kuvasuunnittelulla ja leikkisyyttä tuotiin tarinaan animoidun grafiikan sekä äänimaiseman keinoin.

Kuten hyvin suunniteltuun videokampanjaan kuuluu, lopputuotteena syntyi päävideon lisäksi roppakaupalla eri kohdreryhmille ja tarkoituksiin suunnattuja versioita kuten erilliset myyjän ja ostajan videot, 15-sekuntiset nopeat pätkät somea varten sekä lisävideo useamman työkoneen myynnistä. Kuvasuhdeversiot, tekstitykset ja vielä valokuvat päälle, niin johan on millä huudella!

Projektissa korostuu saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa ja yhteinen huumori, olipahan huippureissu!

“Luovia ideoita lisättiin Karun toimesta pitkin projektia ja videot rikastuivat vielä viimeisillä työstöhetkilläkin. Karussa hienoa on se, että he innostuvat asiakkaan projekteista ja ideoista kuin omistaan. Myös ihmiset ovat todella mukavia ja yhdessä tekeminen on kuin hääräisi lapsuuden ajan kavereiden kanssa.”

Teemu Markkanen, Työkoneet-vastaava markkinointiasiantuntija

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: