Villi video-animaatiotuotanto yhteishakuun

Asiakas

SAMK

Mainosvideot

Animaatio

Ohjaus

Videotuotanto

Animaatiolla maustettu markkinointivideo SAMK:in yhteishakukampanjaan.

Erottuva somevideo

Satakunnan ammattikorkea koulu eli SAMK tarvitsi erottuvaa somekampanjaa yhteishakusesonkiin. Tarve oli energiselle ja leikkisälle videolle, joka erottuu eri kanavien feedeissä.

 

Videon ja animaation yhdistelmä

Toteutuksessa yhdistimme kuvatun videon animaatioon. Kuvasimme SAMK:in opiskelijoita Porin kampuksella ja taltioimme opiskelijoiden irroittelua greenscreenin edessä. Mukaan otimme proppeja, joiden päälle tultaisiin kuvittamaan jotain aivan muuta.

Jälkituotannossa yhdistimme materiaaliin animaatiota, jossa näkyy SAMK:in opiskelualojen teemoja sekä satakuntalaista luovaa hulluutta. Lopputuloksena ovat päräyttävät videot, jotka näkyvät muun muassa Jodel- ja Instagram-videomainoksissa yhteishakusesongin ajan.

Visiomme ymmärrettiin Karulla erinomaisesti ja siihen tartuttiin sekä innostuneesti että asiantuntevasti. Niin kuvaukset kuin projekti kokonaisuudessaan olivat sekä hauskat että hyvin organisoidut. Projektista sai hyvän kokonaiskäsityksen jo heti kättelyssä, ja projekti sujui sovitun aikataulun mukaisesti. Vauhdikas lopputulos vastasi visiotamme erinomaisesti, ellei jopa paremmin, mitä olimme toivoneet.

Hanna Maria Mäkelä, Viestintä- ja markkinointisuunnittelija, SAMK

4

somealustaa

60 000

Youtube-katselua

2

kuukauden kampanja

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: