Videokokonaisuus, joka herättää sanonnat eloon

Asiakas

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Brändielokuvat

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Tredun aikuiskoulutusta markkinoiva videokokonaisuus esittää harmaan arjen sanonnat absurdeina kohtauksina ja kehottaa katsojaa aloittamaan muutoksen – vaikkapa uudelleen kouluttautumalla!
Rohkeaa brändimielikuvan rakennusta

Tavoitteena oli houkutella aikuiskoulutukseen uusia potentiaalisia opiskelijoita ja rakentaa Tredun brändimielikuvaa rohkeasti. Kampanjan levitys oli mittava, joten edessä oli poikkeuksellisen laajan videokokonaisuuden suunnittelu.

 

Lavasteina jättimäinen oravanpyörä ja 11 000 litraa vettä

Videokokonaisuuden suunnittelu alkoi pohdinnasta: mikä saa ihmisen vaihtamaan alaa tai kouluttautumaan uudelleen? Mietinnät veivät ajatukset perintekkäisiin sananlaskuihin, jotka kuvaavat arjen harmautta. Päätimme muuttaa nämä sanonnat videoiksi, jotka ryöstäisivät katsojien mielenkiinnon ja herättäisivät kiinnostuksen muutosten tuulia kohtaan.

Tuttujen sanontojen lavastaminen vaati paljon pohdintaa: mistä saisimme esimerkiksi jättimäisen oravanpyörän? Syödäänkö puuta oikeasti? Miten 11 000 litraa vettä saadaan studioon? Kuvaukset järjestettiin Tredun uusissa tiloissa Pirkkalassa, jossa autohalli toimi vedenkestävänä studiona. Mukaan saatiin myös marsu, joka hurmasi koko työryhmän!

Tredu tehtiin lopulta näkyväksi ja kuuluvaksi videokokonaisuudella, joka piti sisällään 26 eri kanaviin suunnattua videota, neljä radiospottia sekä kourallisen giffejä. Arjen oravanpyörään ja muutokseen pureutuva kerronta toimi katseenvangitsijana niin televisiossa kuin somessa, busseissa, pysäkeillä ja elokuvateattereissakin.

“Videot on olleet mainioita ja edelleen hymyilyttää katsoa niitä. Ne on saaneet myös tosi hyvän vastaanoton meillä sisäisesti. Kiitos hyvästä yhteistyöstä.”

- Elina Nummi, viestintäsuunnittelija

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Steinerkasvatuksen Liitto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.

Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

UPM Metsä

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.