Tuote-esittelyvideo hahmon kautta

Asiakas

Piristeel Oy

Markkinointisisällöt

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Gorilla, vaativa stuntti ja ostos-TV -henkinen toteutus olivat lähtökohdat Piristeelin uudelle tuote-esittelyvideolle.
Tavoitteena viihdyttävä tuote-esittelyvideo

Piristeel on johtava suomalainen kattoturvallisuustuotteiden valmistaja. Tavoitteena oli luoda kiinnostava ja katsojan sitouttava tuote-esittelyvideo ankkuripisteestä.

Tuotteita on esitelty aiemminkin muun muassa 3D-animaatioiden avulla, mutta nyt haluttiin lähteä luomaan täysin uudenlaista tuote-esittelyvideota uudesta näkökulmasta. Tavoitteena oli tehdä esittelyvideo, joka sitouttaa ja viihdyttää katsojaa läpi videon.

 

Ostos-TV -parodiaa hyödyntävä videotuotanto

Esituotannossa käsikirjoitus lähti hyvin nopeasti hakemaan muotoaan nojaten konseptiin, jossa kevyesti ostos-TV:tä parodioiva juontaja esittelee tuotteen ominaisuuksia. Tarinan kaari tuki myös tätä toteutusta, sillä lähtökohtaisesti tiedettiin, että ankkuripisteen kestävyyttä halutaan demonstroida oikealla pudotuskokeella. Pudotuksesta muodostui myös erinomainen kliimaksi kerrontaan.

Käsikirjoitus mietittiin huolellisesti myös siitä näkökulmasta, että huumorin taso pysyy soveliaana – ottaen huomioon turvallisuusalan tuotteen vaatiman asiallisuuden. Kuvauksissa näyttelijän roolihahmoa viilattiin ohjauksellisilla ratkaisuilla siten, että pohjavire on sekä vakavasti otettava, että uskottava, mutta humoristisuus syntyy pienistä eleistä ja nyansseista. Toki gorillapukuun pukeutunut Piristeelin työntekijä oli hieman alleviivaavampi silmänisku katsojalle.

Lopullinen video alkaa lyhyellä teaserillä tulevasta. Näin katsojalle luodaan heti ensisekunneista alkaen premissi jostain mahtipontisesta. Teaseriä käytetiin levityskokonaisuudessa myös erillisenä somemarkkinointivideona.

Muita samankaltaisia:
Hahmovetoinen mainosvideo ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Häröllä huumorilla varustetut mainosvideot Samsungin ilmalämpöpumppujen ja jäähdytysjärjestelmien myyntiä varten.

Kissavideot koko vuoden markkinointiin

PrimaPet Premium - PrimaCat

PrimaCatin brändiväriä hekumoiva videotuotanto ja valokuvaus. Tuloksena kissavideot koko vuoden markkinointitarpeisiin.

Palvelumallin esittelyä sympaattisella otteella

Huutokaupat.com

Huutokaupat.comin uusi palvelumalli tarvitsi näyttävän lanseerauksen. Tuotimme asiakkaalle hahmovetoisen videokokonaisuuden, joka kuvittaa palvelun eri vaiheet selkeästi ja sympaattisella otteella.