Yhteishakuvideo ammattiopistolle

Asiakas

Tredu, Tampereen Seudun Ammattiopisto

Markkinointisisällöt

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Konseptoimme, ohjasimme ja tuotimme Tredulle somevirrasta erottuvan yhteishakuvideon vuoden 2024 kampanjalle.
Tavoitteena jättää jälki ykköskouluttajana

Videon päätavoitteena oli herättää yhteishaussa hakevien nuorten mielenkiinto ja jättää muistijälki Tredusta nuorten ykköskouluttajana. Lisäksi videon tuli kestää aikaa  ja olla muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin muun muassa somevideoksi, Youtubeen, telkkariin, ulko- ja bussimainontaan, giffeihin ja niin edelleen.

 

Rohkeesti, reteesti ja reilusti

Kun yhteishakuvideota lähdettiin toteuttamaan Tredun kolmella – otsikon mukaisella – attribuutilla, oli selvää että haluamme kuvata urbaanissa tehdashallissa, käyttää värejä ja värikkäitä persoonia sekä esitellä Tredun monipuolisuutta useammalla eri kuvaustekniikalla.

Kuvaustekniikoiksi valikoitui erikoislähikuvat, yläkulman käyttö, super-hidastus sekä vauhdikkaat dronelennot sisätiloissa.

Se toteutustavasta, sillä videon sydämenä toimivat tietenkin Tredun omat opiskelijat! Asiakas järjesti avoimen casting-haun, jonka kautta löytyi videon esiintyjät. Useimmat heistä eivät tunteneet toisiaan, ja kahden päivän aikana syntyikin paitsi erinomaista materiaalia videoon myös uusia ystävyyssuhteita!

Videosta leikattiin useita erilaisia versioita useaan eri kanavaan, oli lyhyttä ja pitkää, oli neliötä ja pystyä, you name it! Videon esiintyjät loivat whatsapp -ryhmän, jossa bongailivat yhteishakuvideota Tredun kanavilta, bussipysäkeiltä, tv:stä ja elokuvateattereista.

Muita samankaltaisia:
Hahmovetoinen mainosvideo ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Häröllä huumorilla varustetut mainosvideot Samsungin ilmalämpöpumppujen ja jäähdytysjärjestelmien myyntiä varten.

Kissavideot koko vuoden markkinointiin

PrimaPet Premium - PrimaCat

PrimaCatin brändiväriä hekumoiva videotuotanto ja valokuvaus. Tuloksena kissavideot koko vuoden markkinointitarpeisiin.

Palvelumallin esittelyä sympaattisella otteella

Huutokaupat.com

Huutokaupat.comin uusi palvelumalli tarvitsi näyttävän lanseerauksen. Tuotimme asiakkaalle hahmovetoisen videokokonaisuuden, joka kuvittaa palvelun eri vaiheet selkeästi ja sympaattisella otteella.