Elämää sähköistävä brändielokuva

Asiakas

Elenia

Brändielokuvat

Ohjaus

VFX

Videotuotanto

Tuotimme koskettavan ja inspiroivan brändielokuvan juhlistamaan Elenian 10-vuotista taivalta.

Tavoite

Karun tuottaman brändielokuvan tavoite oli kasvattaa Elenian tunnettuutta ja lämmittää katsojien mielikuvia 10-vuotaasta sähköverkkoyhtiöstä. Elenian ja mainostoimisto Ilmeen luoma käsikirjoitus halusi koskettaa ja inspiroida sekä Elenian omaa henkilökuntaa, että nykyisiä ja tulevia asiakkaita. 

 

Toteutus

Elokuvan käsikirjoituksessa haluttiin korostaa sähköä ihmisten ja asioiden välillä; kuinka pieni kipinä voi johtaa elämän mittaisiin polkuihin. Valo ja sähkö ovatkin kiinteä osa kohtauksia aina hahmojen toiminnoista valaisuun ja kuvakerrontaan.

Karulle oli tärkeää panostaa myös castingiin ja löytää erityisen valloittavat lapsinäyttelijät. Elenialaisten rooleihin valittiin itse elenialaisia, jolloin brändielokuva toimi ammattiylpeyttä ja itsetuntoa vahvistavana kokemuksena Elenian omalle väelle. 

Valmis elokuva sai ensi-iltansa Elenian 10-vuotisjuhlassa, jossa se esitettiin yllätyksenä Elenian henkilökunnalle. Huhujen mukaan juhlahumussa toisteltiin lausetta: “Insinööritkin kusevat hunajaa ja pyyhkivät kyyneleitä tuon nähdessään!”

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Steinerkasvatuksen Liitto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.

Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

UPM Metsä

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.