Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

Asiakas

FENTEC Oy

Animaatio

3D-animaatio

Konseptointi

Ohjaus

Loimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin

Kohteena kansainväliset markkinat

Tavoitteemme oli esitellä FENTECin 24/7 älyvarastoratkaisuja 3D-animaation avulla. Toteutuksesta muotoutui videosarja, jossa esitellään 24/7 tuoteperheen Cabinet, Container ja Checkout Room -tuotteet.  Älykkäitä varastoratkaisuja valmistava FENTEC on kotimainen yritys, jolla on kansainväliset markkinat. Videot suunnattiin nettilevitykseen, joten niiden tuli olla samaan aikaan informatiivisia ja vauhdikkaita.

 

Ratkaisuna 3D-animaatio

Valitsimme toteutustavaksi 3D-animaation. Sen avulla pystyimme esittelemään tuotteiden ominaisuudet säilyttäen FENTECin tunnistettavan brändi-ilmeen. Animaation keinoin pystyimme lisäksi luomaan vauhdikasta kuvakerrontaa kustannustehokkaasti. 3D-animaatio on myös muutosjoustava toteutus koska tuotekehityksen edetessä videoihin on kustannustehokasta toteuttaa muutoksia. Lisäksi animaatioiden osat toimivat tyylikkäänä kuvituksena Fentecin tuotesivuilla.

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Liikettä animaationuorten niveliin

UKK-instituutti

Animaatio nuorten liikkumisen suosituksesta