Futuristinen teknologia-esittely Tron-hengessä

Asiakas

Novatron

Animaatio

3D-animaatio

Konseptointi

VFX

Herätimme konseptivaiheessa olevan tuotteen eloon Tron-henkisellä 3D-animaatiolla.

Tavoite

Novatron halusi esitellä uuden tuotekehitysvaiheessa olevan RTEC -koneohjausteknologian ominaisuuksia. Tuotetta ei ollut vielä saatavilla, joten ominaisuuksien kuvittaminen tuli ratkaista elokuvan keinoin. Julkaisu tapahtui useassa eri maassa, joten videon tuli olla havainnollistava ja helposti lokalisoitava. Yksi tärkeimpiä tavoitteita oli tehdä näyttävä kokonaisuus, joka toimisi houkuttelevana trailerina tuotteelle.

 

Toteutus

Tulevaisuuden teknologia ja asiakkaamme nimi vei ajatukset Tron-elokuviin. Neonvalo-estetiikka sopi hienosti trailerimaiseen esittelyyn modernista tekniikasta. Haasteena oli herättää neon-maailma eloon jättimäisten kaivinkoneiden kanssa. Lähdimme alkuun testaamaan led-nauhoja oikeisiin kaivinkoneisiin. Käytännön haasteiden kasaantuessa päätimme hylätä kamerat ja turvautua animaatio-osastoomme. Tekotavaksi valittiin 3D-animaatio, jonka avulla video pystyttiin tekemään juuri sillä näyttävyydellä, jota tavoittelimme. Animaation keinoin oli myös helppo havainnollistaa tuotteen ominaisuuksia ja mahdollistaa nopea lokalisointi eri kielille.

“Karu ideoi ”Tron-henkisen” 3D:nä toteutettavan videon mikä palveli tarkoitustaan loistavasti. Karun porukalla on ominainen kyky ymmärtää ”aitoa tarvetta” ja näin löytää oikeanlainen tulokulma videosisältöihin.”

Marko Tasala, Markkinointijohtaja

15 000

katselua pelkästään Novatronin kanavissa

4

jakelukanavaa

6

eri kohdemaata

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen kotipeleihin

Ilves Hockey

Käsikirjoitimme ja suunnittelimme vauhdikkaan animaation Ilveksen kotipelien alkushowta varten

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin

Huimapäinen animaatio-tunnari

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy

Räjähtävä animaatiotunnari Kuokkavieras Kataja tosi-tv-sarjalle.