Uuden brändin lanseeraus

Asiakas

Guidin

Brändielokuvat

Konseptointi

Livestream

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Guidinin uuden nimen ja ilmeen julkistus brändielokuvan, valokuvien, animoidun ohjevideon sekä virtuaalisen lanseeraustilaisuuden livestreamin voimin.
Tavoite

Johtamistyökaluja ja valmennusta tarjoavan Guidinin uusi brändi sekä palveluiden ja arvojen kirkastus haluttiin julkaista monikanavaisesti ja tyylikkäästi. Projektin tavoitteena oli luoda vankka pohja uudelle identiteetille, vahvistaa olemassa olevien asiakkaiden ja henkilöstön sitoutumista sekä katsoa tulevaisuuteen HR-alan edelläkävijänä.

 

Toteutus

Brändielokuvassa Guidinin tarina haluttiin kertoa omien työntekijöiden kautta; onhan kyseessä henkilöstön kehittämistä tukeva yritys, joten henkilöstön ääni ja työkulttuurin avaaminen tuntui oikealta ratkaisulta. Käsikirjoitettua haastattelurunkoa visualisoitiin projisointien avulla. Brändielokuvalla pyrittiin herättämään tunteita ja luomaan mielikuvia Guidinista johtamisen kehittämisen edelläkävijänä.

Valokuvissa panostettiin arkisiin työpaikalla tapahtuviin tilannekuviin, joissa Guidinin ammattilaisten esittely ja välittömyys olivat pääosissa. Valokuvat suunniteltiin tärkeäksi osaksi uusia kotisivuja

Guidinin johtamistyökalujen esittely tehtiin yksinkertaisesti ja selkeästi animoidun ohjevideon avulla. Esittelijälle tuotiin mukaan inhimillisyyttä ja henkiläkohtaisuutta. Näin animoitu polku ohjelmistossa sai myös aidon ja välittömän selostuksen.

Lopuksi kaikki palaset saatettiin yhteen lanseeraustilaisuudessa, joka toteutettiin Karun luotsaaman livestreamin voimin. Tilaisuus keräsi runsaasti yleisöä ja saattoi Guidinin uuden brändin näyttävästi maailmalle.

 

“Olemme supertyytyväisiä kokonaisuuteen! Yhteistyö karulaisten kanssa on mutkatonta ja hauskaa. Karu on luottokumppani, joka saa asiat tapahtumaan haastavissakin olosuhteissa, joustaa tarpeen tullen ja laittaa ammattitaitonsa tinkimättä likoon. Yhteistyön ja lopputuotosten vaikuttavuus puhukoot puolestaan, miksi Karu on se oma go-to -kumppani.”

- Tiina Sinisalo, Guidin

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

UPM Metsä

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.

Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Steinerkasvatuksen Liitto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.