Iloinen kesäkampanja koirien suosikkiherkuista

Asiakas

PrimaPet Premium - Hau-Hau Champion

Markkinointisisällöt

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Hau-Hau Championin viljattomat herkut ovat terveellistä naposteltavaa kaikenlaisille koirille. Suunnittelimme ja toteutimme tuoteperheelle iloisen kesäkampanjan.

Tavoite

Hau-Hau Champion on suosituimpia lemmikkiruokabrändejä Suomessa. Sen monipuolisilla tuoteperheillä on laaja kohderyhmä. Tavoitteenamme oli suunnitella kampanja, joka kiinnittäisi jokaisen koiranomistajan huomion. Tuotannosta tuli ammentaa materiaalia useampaan eri mediaan aina televisiosta printtiin.

 

Toteutus

Valitsimme videoiden keskiöön kaikille koiranomistajille tutun näyn: koira, joka katsoo vetoavasti omistajaansa silmiin ja odottaa namia. Miljööt ja koiraesiintyjät valittiin edustamaan kukin omanlaistaan koiraperhettä. Hau-Haulle tyypillisen iloisen meiningin takasi kuvaukset kirkkaimpina kesäpäivinä. Tuotanto suunniteltiin tehokkaaksi, jotta pystyimme huomioimaan koirastarojemme vilkkaat luonteet. Samoista puitteista napattiin talteen myös valokuvat sekä tuotteista että koirista.

“Yhteistyö Karun kanssa on leppoisaa ja sujuvaa. Voimme ideoida ja pallotella ajatuksia yhdessä. Kaikki sujuu sovitusti, ja lopputulos on laadukas.”

Suvi Sillvan, Brand Specialist

Muita samankaltaisia:
Tuote-esittelyvideo hahmon kautta

Piristeel Oy

Gorilla, vaativa stuntti ja ostos-TV -henkinen toteutus olivat lähtökohdat Piristeelin uudelle tuote-esittelyvideolle.

Videokokonaisuus, joka herättää sanonnat eloon

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Tredun aikuiskoulutusta markkinoiva videokokonaisuus esittää harmaan arjen sanonnat absurdeina kohtauksina ja kehottaa katsojaa aloittamaan muutoksen - vaikkapa uudelleen kouluttautumalla!

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin