Kierrätyskompostorin tarina

Asiakas

Kekkilä, Kesko, Fortum

Animaatio

Animaatio

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Loimme Kekkilän, Keskon ja Fortumin tarpeisiin kierrätysmuovikompostorin synnystä kertovan markkinointivideon sekä prosessia purkavan animaation.

Tavoite

Kekkilä tuo markkinoille uusia ympäristöystävällisiä tuotteita yhdessä kotimaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pihakompostori on edistyksellinen kotimainen kierrätystuote, jonka synty on mahdollista vain jos kotimaiset toimijat lyövät hynttyyt yhteen. Markkinointivideon ja animaation tavoitteena olikin kuvata ketjua aina kuluttajan muovilajittelusta valmiin tuotteen hankintaan ja kertoa miten jokainen taho osallaan vaikuttaa tähän kiertokulkuun.

 

Toteutus

Markkinointivideossa kukin toimija kertoo omalla äänellään osuudestaan kierrätetyn tuotteen valmistusprosessissa. Kekkilä kuvailee tuotteen suunnittelua, Fortum kierrätysmateriaalin valmistusta ja Kesko valmiin tuotteen myyntiä. Halusimme tarinallistaa filmin viestiä  ja toimme keskeiseen rooliin kuluttajan. Kuluttaja kierrättää muovijätteen ja päätyy lopulta ostamaan kierrätetyn tuotteen, ollen näin osa yhteistä kiertotaloustekoa.

Animaatio avaa  kiertotalousprosessia kokonaisuudessaan, yksittäisten toimijoiden sijaan.  Kekkilän visuaalista tyyliä kunnioittaen toteutettu animaatio näyttää mutkattomasti muovin matkan jätteestä tuotteeksi ja on tarkoitettu messu- ja somekäyttöön kompostorin potentiaalista ostajaa silmällä pitäen. 

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Pullantuoksuinen animaatiovideo arvoista

Porokylän Leipomo

Lämminhenkinen animaatiovideo Porokylän Leipomolle