Palveluesittely vai tanssimusikaali?

Asiakas

Lindström

Markkinointisisällöt

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Konseptoimme ja toteutimme rytmikkään esittelyvideon Lindströmin FlowAbility -palvelukonseptin ympärille
Tavoite

Lindström on kotimainen tekstiiliratkaisuja tarjoava suuryritys. Lindströmin modernit järjestelmät tekevät työvaatteiden hallitsemisesta ja julkisten tilojen siistimisestä helpompaa niin tekijöille kuin esihenkilöille. Karun tehtävä oli luoda aiheen ympärille energinen videokonsepti, joka herättäisi huomiota ja kertoisi Lindströmin palveluista. Tapahtumapaikkoina tuli olla sekä työvaatevarasto, että julkinen WC-tila.

 

Toteutus

Päätimme lähteä hakemaan kerrontaan vauhtia musikaalin keinoin. Lindstömin palvelut ovat hyvin laajasti käytössä eri aloilla, joten videoiden tapahtumaympäristö piti saada riittävän anonyymiksi. Ratkaisimme ongelman rakentamalla studioon kaksi tilaa, jotka edustavat sekä oikeita toimintaympäristöjä, että Lindströmin laajaa brändivärien palettia. Visuaalisen ilottelun kruunasi huolellinen puvustus ja uskomattomia kamera-ajoja tarjoava kraanatekniikka.

Asiakkaan kärkiviestit haluttiin upottaa sulavasti osaksi videoiden maailmaa. Niinpä efektoimme ja animoimme infografiikat osaksi kameran liikettä. Ainutlaatuisesta setistä haluttiin luonnollisesti kaikki irti, joten teimme projektin puitteissa myös brändikuvat.

Muita samankaltaisia:
Sadan videon sapluuna

Tampereen yliopisto, Kaski Agency

Tuotimme lähes sadan videon sarjan Tampereen yliopistolle tulevaisuuden alojen tutkijoista.

Pakkausten brändiuudistus eläväksi

PrimaPet Premium - PrimaCat

Herätimme PrimaCat kissanruokabrändin värikkäästi eloon monipuolisessa markkinointikampanjassa.

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

Fentec Oy

Loimme 3D-animaation keinoin napakat esittelyvideot Fentecin älykkäistä varastoratkaisuista