3D-kaivuri perehdyttää koneohjaukseen

Asiakas

Novatron

Animaatio

3D-animaatio

Animaatio

Konseptointi

Novatronin koneohjaus välittää tarpeellisen datan kaivurin kuljettajalle.  Edistyksellinen infratyön teknologia vaatii rinnalleen tyylikkään opetusvideon.

Tavoite

Novatronin oppimismateriaalit ottavat selvän pesäeron puiseviin nettikoulutuksiin. Lähtökohtana oli tehdä näyttävä opetusvideo, joka toimii niin mainoksena kuin perehdytyksenä Novatronin huipputeknologiaan.

Tiiviin videon tarkoituksena on antaa kattava yleiskuva koneohjauksen toimintaperiaatteista sekä avata 2D- ja 3D-koneohjauksen eroja.

Toteutus

Valitsimme videolle 3D-toteutuksen, koska se on vaikuttava ja opetusvideolle epätyypillinen. Novatronin brändistä jalostamamme visuaalinen ilme on minimalistinen ja puhdas. Realistinen kaivurimalli auttaa katsojaa hahmottamaan mittasuhteita ja selkeät infografiikat tukevat englanniksi puhutun narraation sanomaa. 3D-maailma korostaa eri koneohjaustyyppien eroja ja havainnollistaa teknologian toimintaa sekä kaivurin, että kuskin näkökulmasta.

“Karu Filmsin Viljan oivaltavat näkemykset eri asioiden esitystapoihin ja tekijöiden 3D-animaatio-osaaminen mahdollistivat meille ns. kivijalka-sisällön synnyttämisen koulutuksiimme. Video on saanut hehkutusta selkeydestään niin henkilöstöltämme, asiakkailtamme kuin jälleenmyyjiltämmekin ympäri maailman. Vaikka aikataulu oli tiukka, lopputuloksesta tuli aivan huikea!”

Marko Tasala, Markkinointijohtaja

5

julkaisualustaa

14

jakelumaata

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Pullantuoksuinen animaatiovideo arvoista

Porokylän Leipomo

Lämminhenkinen animaatiovideo Porokylän Leipomolle