Brändielokuva sateessa

Asiakas

MT Mediateko Oy

Brändielokuvat

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

VFX

Videotuotanto

Ideoimme ja toteutimme brändielokuvan, joka kertoo tarinan muutamasta sekunnista.
Tavoitteena ulkomainonnan vaikuttavuus

Mediateko vie brändit ulkomainospinnoilleen kaupunkeihin sekä vapaa-ajan kohteisiin ympäri Suomen. Paikkoihin, joissa mainonta kohtaa kuluttajat ostopäätösten äärellä.

Nyt oli aika viedä sinne myös Mediateko itse!

Projektin tavoitteena oli osoittaa ulkomainonnan vaikuttavuus ja luoda samaistuttava elämys siitä mitä se parhaimmillaan on.

 

Brändielokuva, joka vangitsee hetken

Tarinassa halusimme keskittyä hetkeen, joka saa ohikulkijan pysähtymään. Kaksi tärkeintä ainesosaa oli alusta asti selvää: sade ja vangitseva näyttelijä.

Kokonaisuudessaan projekti oli todella antoisa, ja se oli piirun tarkkaan suunniteltu. Käsikirjoitusta seurasi omatekoisen sadetuskoneen rakennus ja koeajo, testikuvaukset lokaatiossa sekä efektikuvien hahmottelu. Leikkausrytmiä demotettiin storyboardin avulla jo ennen kuvauksia, jotta kokonaispituus hahmottuisi ja erityisesti efektikuvien pituus saataisiin määriteltyä.

Kuvaukset itsessään sujuivat todella hyvin – tosin helmikuinen ratinantunneli muuttuu jäiseksi tuulitunneliksi eikä loistava esiintyjämme Tiia kylmänkouristuksilta välttynyt! Mediateon oma väki matkusti ympäri Suomen Tampereelle ja heittäytyi ohikulkijoiksi ja ennen kaikkea sateessa seisovan Tiian kannustusjoukoiksi!

Jälkituotannossa leikattiin tarinan lopullinen rytmi ja VFX–tehosteilla luotiin tärkeimmät yksityiskohdat eläviksi. Oli hienoa nähdä miten alussa syntynyt idea oli täsmälleen visioiden mukainen!

“Huippuduunia ja oli ilo tehdä teidän kanssa yhteistyötä!”

- Annika, viestintäsuunnittelija

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Uusi nimi, uusi aikakausi, uusi brändi(elokuva)

Tampereen Energia

Tampereen Energian uuden brändin lanseeraus elävän kuvan voimalla.

Brändielokuva Hämeen ammattikorkeakoululle

HAMK

Hamkin uusi slogan “Maailman parastajat” herätettiin eloon brändielokuvan keinoin.

Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.