Tuotteen lanseeraus toimintaleffan muodossa

Asiakas

Novatron - X-Site

Markkinointisisällöt

Konseptointi

Ohjaus

VFX

Videotuotanto

Suunnittelimme Novatronin uuden käyttöjärjestelmän julkistukseen toiminnantäyteisen videon, joka astuu näyttävästi sisään eikä pyytele keneltäkään anteeksi.

Tavoite

Uuden käyttöjärjestelmän lanseerauksen tueksi tarvittiin video, joka iskisi yleisön tajuntaan kuin sadan tonnin kaivinkone maaperään. Kohderyhmänä toimi maanmuokkauksen ammattilaiset ja jälleenmyyjät. Tärkeintä projektissa oli ryöstää yleisön huomio luomalla jotain mitä katsellessa nousee hymy huulille ja ihokarvat pystyyn.

 

Toteutus

Novatron tuntee yleisönsä hyvin. Raskaan kaluston kanssa työskentelevät ammattilaiset tuntevat asiansa ja arvostavat käytännön tekemistä. Päätimme nostaa videolla kaivinkoneiden voiman ja kuljettajan työn komealle jalustalle. Halusimme, että kaivinkoneen käyttö X-Site -järjestelmän kanssa näyttää ja kuulostaa siltä kuin katsoja istuisi Hornetin tai panssarivaunun kyydissä. Valitsimme videon esikuviksi muutaman aikamme tiukimmista action-leffoista. Seurauksena oli helteiset kuvaukset hiekkakuopilla ja paikoin uhkarohkeatkin kameran kiinnitykset uusien kuvakulmien toivossa. Kiinnostavat kuvat aateloi efektien täyteinen jälkituotanto. Lopputulos ei jättänyt vaativaa yleisöä kylmäksi.

“Karun porukka sai erinomaisesti ajatuksistamme kiinni. Lopputuloksena saimme brändiä tukevan, erittäin näyttävän kokonaisuuden. Olemme käyttäneet Karun palveluita vuodesta 2018, ja kuten aiemminkin, tekeminen oli hauskaa ja projekti meni maaliin suunnitellusti!”

Marko Tasala, Markkinointijohtaja

5

julkaisukanavaa

5

kohdemaata

Muita samankaltaisia:
Hahmovetoinen mainosvideo ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Häröllä huumorilla varustetut mainosvideot Samsungin ilmalämpöpumppujen ja jäähdytysjärjestelmien myyntiä varten.

Kissavideot koko vuoden markkinointiin

PrimaPet Premium - PrimaCat

PrimaCatin brändiväriä hekumoiva videotuotanto ja valokuvaus. Tuloksena kissavideot koko vuoden markkinointitarpeisiin.

Palvelumallin esittelyä sympaattisella otteella

Huutokaupat.com

Huutokaupat.comin uusi palvelumalli tarvitsi näyttävän lanseerauksen. Tuotimme asiakkaalle hahmovetoisen videokokonaisuuden, joka kuvittaa palvelun eri vaiheet selkeästi ja sympaattisella otteella.