Koulukirjat animaation muodossa

Asiakas

Otava

Animaatio

3D-animaatio

Animaatio

Toteutimme Otavan Oivaltaja -matematiikan kirjasarjaa varten lystikkäät opetus- ja markkinointivideot animaation keinoin.
Tavoite

Otavan koulukirjat ovat tuttu näky kaikille nykyisille ja entisille koululaisille. Uusimpia matikan kirja -tulokkaita edustaa Oivaltaja-sarja. Oivaltaja ei tarjoa oppia ainoastaan kirjan sivuilla vaan myös digiopetusmateriaalien muodossa. Karun tehtäviin kuului sekä markkinointivideoiden, että digiopetusmateriaalien luominen. 

 

Toteutus

Kummassakin projektissa hyödynsimme oppikirjojen kuvituksia ja kirjasarjan hahmoja. Rakensimme Hoksnokka ja Pii -hahmoista lystikkäät 3D-animaatiot, joita käytettiin sekä markkinoinnissa, että opetusvideoiden piristyksenä. Lisäksi rakensimme oppikirjojen sivuista animoidun esittelyn markkinointivideota varten.

Digiopetusmateriaalien koostamisessa korostui puolestaan tehokas prosessi. Oivaltaja-kirjoja on tehty jo neljän luokka-asteen verran ja kutakin kirjaa kohden toteutettiin lähes 50 animaatiota.

 

"Karun kanssa oli helppo työskennellä. Idearikkaat karulaiset toivat hyviä ideoita projekteihin sekä kuuntelivat meitä ja reagoivat palautteeseen. Saimme videoilla toivottua näkyvyyttä eri kanavissamme."

- Heli Hujanen, Markkinointisuunnittelija, Otava

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen kotipeleihin

Ilves Hockey

Käsikirjoitimme ja suunnittelimme vauhdikkaan animaation Ilveksen kotipelien alkushowta varten

Raikkaita oppimisanimaatiota työelämästä

Työturvallisuuskeskus

Opettavainen animaatio Työturvallisuuskeskukselle silmätapaturmista.

Animaatioita, jotka pistää miettimään

YLE, Perjantai-ohjelma

Käsikirjoitamme ja toteutamme Perjantain animaatio-osuuden, joka kiteyttää viikottain vaihtuvan aiheen yllättävällä tavalla.