Koulukirjat animaation muodossa

Asiakas

Otava

Animaatio

3D-animaatio

Animaatio

Toteutimme Otavan Oivaltaja -matematiikan kirjasarjaa varten lystikkäät opetus- ja markkinointivideot animaation keinoin.
Tavoite

Otavan koulukirjat ovat tuttu näky kaikille nykyisille ja entisille koululaisille. Uusimpia matikan kirja -tulokkaita edustaa Oivaltaja-sarja. Oivaltaja ei tarjoa oppia ainoastaan kirjan sivuilla vaan myös digiopetusmateriaalien muodossa. Karun tehtäviin kuului sekä markkinointivideoiden, että digiopetusmateriaalien luominen. 

 

Toteutus

Kummassakin projektissa hyödynsimme oppikirjojen kuvituksia ja kirjasarjan hahmoja. Rakensimme Hoksnokka ja Pii -hahmoista lystikkäät 3D-animaatiot, joita käytettiin sekä markkinoinnissa, että opetusvideoiden piristyksenä. Lisäksi rakensimme oppikirjojen sivuista animoidun esittelyn markkinointivideota varten.

Digiopetusmateriaalien koostamisessa korostui puolestaan tehokas prosessi. Oivaltaja-kirjoja on tehty jo neljän luokka-asteen verran ja kutakin kirjaa kohden toteutettiin lähes 50 animaatiota.

 

"Karun kanssa oli helppo työskennellä. Idearikkaat karulaiset toivat hyviä ideoita projekteihin sekä kuuntelivat meitä ja reagoivat palautteeseen. Saimme videoilla toivottua näkyvyyttä eri kanavissamme."

- Heli Hujanen, Markkinointisuunnittelija, Otava

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Leffaetiketti haltuun animaation avulla

BioRex Cinemas

Ikoniset leffahahmot ohjeistavat leffaetiketin salat tässä BioRex-teattereille suunnatussa animaatiotuotannossa

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin