Päräyttävä video tulevaisuuden ovista

Asiakas

Polarteknik Oy

Markkinointisisällöt

Käsikirjoitus

Ohjaus

Valokuvaus

VFX

Videotuotanto

Suunnittelimme Polarteknikin kansainvälisille markkinoille suunnatuista ovijärjestelmistä näyttävän esittelyvideon.

Tavoite

Polarteknik tarvitsi esittelyvideon uutuustuotteestaan Smart Partition Wallista. Tuotteen ideana on valjastaa liukuoven lasipinta läpinäkyväksi OLED-näytöksi. Tekniikka on uraauurtavaa, joten Polarteknikin myyjät tarvitsivat jotain konkreettista todisteeksi tuotteen olemassaolevasta. Tavoitteenamme olikin suunnitella ja toteuttaa video, joka toimisi tuotteen ja sen ominaisuuksien esittelynä.

 

Toteutus

Tärkein tavoitteemme oli saada katsoja vakuuttumaan tuotteesta. Halusimme esitellä uutuustekniikkaa selkeästi ja näyttävästi. Käsikirjoitus lähti liikkeelle konseptista konkretiaan -ajatuksesta. Päätimme ensin näyttää tuotteen yksityiskohtia 3D-animaation keinoin ja esitellä sen jälkeen oikea tuote näyttelijän vierellä.

Kuvaukset päätettiin järjestää studiossa, jotta pystyimme hallitsemaan heijastavia pintoja sisältävän tuotteen valaisua. Kuvauspäivä sisälsikin hauskoja hetkiä, kun kuvaajamme jouduttiin pukemaan lähes Darth Vaderin näköisesti tummiin kaapuihin heijastusten välttämiseksi.

“Käytimme Karu Filmsiä apuna tuotelanseerauksen yhteydessä. Toiminta oli koko ajan samalla rentoa ja napakkaa, mistä paistoi läpi kokemus ja osaaminen. Videosta tuli erinomaisen päräyttävä.”

Mika Korhonen, Kehitysjohtaja

Muita samankaltaisia:
Hahmovetoinen mainosvideo ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Häröllä huumorilla varustetut mainosvideot Samsungin ilmalämpöpumppujen ja jäähdytysjärjestelmien myyntiä varten.

Kissavideot koko vuoden markkinointiin

PrimaPet Premium - PrimaCat

PrimaCatin brändiväriä hekumoiva videotuotanto ja valokuvaus. Tuloksena kissavideot koko vuoden markkinointitarpeisiin.

Palvelumallin esittelyä sympaattisella otteella

Huutokaupat.com

Huutokaupat.comin uusi palvelumalli tarvitsi näyttävän lanseerauksen. Tuotimme asiakkaalle hahmovetoisen videokokonaisuuden, joka kuvittaa palvelun eri vaiheet selkeästi ja sympaattisella otteella.