Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Asiakas

Steinerkasvatuksen Liitto

Brändielokuvat

Julkaisu

Käsikirjoitus

Ohjaus

Videotuotanto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.
Steinerkasvatuksen arvot näkyviksi

Projektin tavoitteena oli luoda vetoava kertomus Steiner-kasvatuksen arvoista ja Steinerkoulun maailmasta. Kampanjan kohderyhmä oli vanhemmat, jotka pohtivat lastensa ensimmäisiä askeleita koulutiellä. Karulle projektista oli luvassa koko paketti, sillä videotuotannon lisäksi lopputulokset täytyi myös jakaa maailmalle.

 

Brändivideo epäilevästä äidistä

Päätimme luoda kampanjan ytimeksi brändielokuvan, joka korostaa Steinerkasvatuksen ainutlaatuisuutta. Koimme tärkeäksi esitellä konkreettisesti opetuksen sisältöä ja rikkoa ennakkoluuloja Steinerkouluista.

Käsikirjoitus pohjautui ideaan epäilevästä äidistä, jonka ennakkoluulot osoittautuvat tarinan myötä vääriksi. Roolitimme tarinan henkilöt koulujen oppilaista ja henkilökunnasta. Laitoimme myös itsemme likoon ja hyppäsimme steinerkoulujen käytäville, luokkiin ja saleihin – ja mikä nostalginen elämys se olikaan! Kuljimme lapsuuden ja nuoruuden mittaisen matkan päiväkodin leikeistä aina lukioon ja aikuisuuden kynnykselle neljässä päivässä!

Laadimme lisäksi projektin julkaisusuunnitelman sosiaalisen median kanaviin ja teimme pääteoksen ympärille trailerit ja lyhyet somevideot Steinerkasvatuksen arvoista. Siinä missä versiot toimivat itsenäisinä mainoksina ne myös johdattivat katsojat pääteoksen ääreen kampanjan sivuille.

“Kuvauksissa vallitsi tunnelma, joka sai näyttelijät rentoutumaan ja tekemään parhaansa. Tuntui että karulaisille oli tärkeää saada toiset loistamaan!”

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Videokokonaisuus, joka herättää sanonnat eloon

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Tredun aikuiskoulutusta markkinoiva videokokonaisuus esittää harmaan arjen sanonnat absurdeina kohtauksina ja kehottaa katsojaa aloittamaan muutoksen - vaikkapa uudelleen kouluttautumalla!

Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

UPM Metsä

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.