Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Asiakas

Steinerkasvatuksen Liitto

Brändielokuvat

Julkaisu

Käsikirjoitus

Ohjaus

Videotuotanto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.
Steinerkasvatuksen arvot näkyviksi

Projektin tavoitteena oli luoda vetoava kertomus Steiner-kasvatuksen arvoista ja Steinerkoulun maailmasta. Kampanjan kohderyhmä oli vanhemmat, jotka pohtivat lastensa ensimmäisiä askeleita koulutiellä. Karulle projektista oli luvassa koko paketti, sillä videotuotannon lisäksi lopputulokset täytyi myös jakaa maailmalle.

 

Brändivideo epäilevästä äidistä

Päätimme luoda kampanjan ytimeksi brändielokuvan, joka korostaa Steinerkasvatuksen ainutlaatuisuutta. Koimme tärkeäksi esitellä konkreettisesti opetuksen sisältöä ja rikkoa ennakkoluuloja Steinerkouluista.

Käsikirjoitus pohjautui ideaan epäilevästä äidistä, jonka ennakkoluulot osoittautuvat tarinan myötä vääriksi. Roolitimme tarinan henkilöt koulujen oppilaista ja henkilökunnasta. Laitoimme myös itsemme likoon ja hyppäsimme steinerkoulujen käytäville, luokkiin ja saleihin – ja mikä nostalginen elämys se olikaan! Kuljimme lapsuuden ja nuoruuden mittaisen matkan päiväkodin leikeistä aina lukioon ja aikuisuuden kynnykselle neljässä päivässä!

Laadimme lisäksi projektin julkaisusuunnitelman sosiaalisen median kanaviin ja teimme pääteoksen ympärille trailerit ja lyhyet somevideot Steinerkasvatuksen arvoista. Siinä missä versiot toimivat itsenäisinä mainoksina ne myös johdattivat katsojat pääteoksen ääreen kampanjan sivuille.

“Kuvauksissa vallitsi tunnelma, joka sai näyttelijät rentoutumaan ja tekemään parhaansa. Tuntui että karulaisille oli tärkeää saada toiset loistamaan!”

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Uusi nimi, uusi aikakausi, uusi brändi(elokuva)

Tampereen Energia

Tampereen Energian uuden brändin lanseeraus elävän kuvan voimalla.

Brändielokuva sateessa

MT Mediateko Oy

Mediateolle ideoitu ja toteutettu brändielokuva, joka kertoo ulkomainonnan vaikuttavuudesta.

Brändielokuva Hämeen ammattikorkeakoululle

HAMK

Hamkin uusi slogan “Maailman parastajat” herätettiin eloon brändielokuvan keinoin.