Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Asiakas

Bronto Skylifts Oy

Brändielokuvat

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Videotuotanto

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.

Tavoite

Yksi maailman suurimmista nostolava-ajoneuvojen valmistajista, suomalainen Bronto Skylifts Oy juhlistaa 50-vuotista taivaltaan brändielokuvalla. Filmissä haluttiin keskittyä  Bronton ammattitaitoon, asiakaspalveluun ja asiakkaisiin. Niihin asioihin, jotka tekevät Brontosta alansa tärkeimmän ja luotettavimman toimijan. Suomalaiseen eksotiikkaan nojaavan videon tavoitteena on vakuuttaa yrityksen kansainvälinen asiakaskunta. 

 

Toteutus

Käsikirjoitus ja tuotanto suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä Bronton kanssa. Haasteemme olikin Bronton vision dramatisointi elokuvalliseen muotoon. Bronton kattavat kontaktiverkostot helpottivat matkaamme menestyksekkääseen lopputulokseen.

Kuvauksissa Bronton työntekijät heittäytyivät täysillä mukaan projektiin uhmaten hyisiäkin olosuhteita. Saimmekin vangittua Suomen vaihtuvat vuodenajat – talven viimeiset lumimyrskyt ja kevään ensimmäiset kirkkaat päivänpaisteet. 

”Karu osasi herättää visiomme henkiin ja luotsasi haastavan monitahoista projektia rauhallisesti ja ammattitaitoisesti eteenpäin. Lopputuloksesta tuli jopa parempi kuin odotimme. Juhlavuoden brändielokuva tiivistää hyvin yrityksemme identiteetin ja se on otettu loistavasti vastaan niin Suomessa, kuin maailmallakin.”

Johanna Kulmala, Marketing Manager, Bronto Skylifts Oy

Muita samankaltaisia:
Olipa kerran ensimmäinen koulupäivä

Steinerkasvatuksen Liitto

Käsikirjoitimme ja tuotimme inspiroivan brändielokuvan Steinerkasvatuksen arvoista ja koulutuksesta.

Brändielokuva, joka kiteyttää lupauksen

UPM Metsä

Kiteytimme UPM Metsän arvolupauksen tunnelmalliseksi brändielokuvaksi.

Uuden brändin lanseeraus

Guidin

Guidinin uuden nimen ja ilmeen julkistus brändielokuvan, valokuvien, animoidun ohjevideon sekä julkistustilaisuuden livestreamin voimin.