Taianomainen joulutervehdys Osuuskauppa KPO:lle

Asiakas

Osuuskauppa KPO - Mainostoimisto Daddy Finland

Mainosvideot

Animaatio

Ohjaus

VFX

Videotuotanto

Toteutimme Osuuskauppa KPO:n ainutlaatuisen joulutervehdyksen. Videotuotantoa, efektointia ja animaatiota yhdistelevässä tarinassa joulukoristeet heräävät eloon.
Tavoite

Joulu oli jo ovella, kun saimme tarjouspyynnön poikkeuksellisesta tuotannosta. Mainostoimisto Daddy Finland oli käsikirjoittanut Osuuskauppa KPO:lle joulutervehdyksen, jossa joulukoristeet heräävät eloon ja alkavat vaihtamaan kuulumisia. Daddy vastasi asiakasyhteyksien lisäksi myös ääninäyttelijöiden tilaamisesta ja koordinoinnista Miracle Soundin kanssa. Karun vastuulla oli koko videotuotanto kuvausten järjestämisestä, toteuttamisesta sekä jälkituotannosta animaatioineen ja efekteineen päivineen. Aikaa tuotannolle oli noin kuukausi, joten teknisten haasteiden lisäksi edessämme oli myös pikainen aikataulu.

 

Toteutus

Kuvauksellisen joulun luominen alkoi sopivan kuvauspaikan etsinnällä. Samalla rekvisitöörimme aloitti lahjojen paketoinnin ja muiden koristeiden etsimisen.  Tiukan aikataulun vuoksi myös animaatiohahmojen suunnittelu käynnistettiin jo ennen kuvauksia. Saimme kuunteluun Miracle Soundin tekemät hauskat äänitteet, joiden pohjalta suunnittelimme kullekin hahmolle ääneen sopivat ja persoonalliset kasvot. 

Kuvauksissa pääsimme keskittymään idyllisen joulutunnelman luomiseen valaistuksen ja rekvisiitan keinoin. Ohjaustyö oli myös tavallisuudesta poikkeavaa: valtaosa “esiintyjistä” oli staattisia koristeita ja ainoa näyttelijä vilkas koiranpentu Tilly. Laadukkaan koiranruuan ja tehokkaan kuvausryhmän avulla saimme kaiken tarvittavan purkkiin.

Jälkituotanto vaati tarkkaa työnkulun suunnittelua kun sekä leikkaus, että animaatio toteutettiin samaan aikaan. Lopulta kaikki palikat saatiin paikoilleen ja valmis spotti kaikkine versioineen pukin konttiin.

“Karu oli Daddylle helppo valinta kumppaniksi. Meille on tärkeää ehdoton toimitusvarmuus sekä avoin dialogi luovista ratkaisuista. Karun tiesimme kokemuksesta vastaavan kumpaankin hyvällä fiiliksellä ja ilman kiireen tunnelmaa.”

Marco Pajari, Partner, Daddy Finland

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: