Pakkausten brändiuudistus eläväksi

Asiakas

PrimaPet Premium - PrimaCat

Markkinointisisällöt

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Herätimme PrimaCat kissanruokabrändin värikkäästi eloon monipuolisessa markkinointikampanjassa.

Tavoite

Kaikki alkoi PrimaCatin uudesta brändistä. Näyttävien pakkausten ja uusien tuotteiden tueksi tarvittiin eloisa markkinointikampanja. Tavoitteenamme oli korostaa brändin uudistuneita värejä ja tuoteperheen monipuolista tarjontaa kaikenkarvaisille kissoille. PrimaCatin tyylille uskollisesti kuviin haluttiin oikeita kissoja tuotteiden kaveriksi.

 

Toteutus

Toimistoltamme löytyy useampikin kissanomistaja, joten kokemuspohja suunnitteluun oli vankka. Lisäksi PrimaCatin tuotteiden tyylikäs ilme ja asiakkaan positiivinen asenne auttoivat ideat lentoon. Kuvaukset toteutettiin omapäisten kissaesiintyjien ehdoilla mutta visuaalisuudesta tinkimättä. Loimme jokaiselle tuotteelle oman pienen maailman, jossa tuotetta edustava kissa sai seikkailla mielensä mukaan. Onneksi esiintyjien leikkisyys ja ruokahalu oli kohdillaan.

Olemme päässeet hyödyntämään PrimaCatin värikästä maailmaa useissa monipuolisissa kampanjoissa. Viimeisimpänä pääsimme tutustumaan Ellen Jokikunnaksen kissoihin osana taitolajitarina -nimistä kampanjaa.

“Yhteistyö Karun kanssa on leppoisaa ja sujuvaa. Voimme ideoida ja pallotella ajatuksia yhdessä. Kaikki sujuu sovitusti, ja lopputulos on laadukas.”

Suvi Sillvan, Brand Specialist

Muita samankaltaisia:
Sadan videon sapluuna

Tampereen yliopisto, Kaski Agency

Tuotimme lähes sadan videon sarjan Tampereen yliopistolle tulevaisuuden alojen tutkijoista.

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

Fentec Oy

Loimme 3D-animaation keinoin napakat esittelyvideot Fentecin älykkäistä varastoratkaisuista

Koskettavat tarinat vertaistuen tärkeydestä

Syöpäjärjestöt

Toteutimme Syöpäjärjestöjen vertaistukitoiminnasta videosarjan, jossa toiminnassa mukana olevat jakavat avoimesti kokemuksiaan.