Kissavideot koko vuoden markkinointiin

Asiakas

PrimaPet Premium - PrimaCat

Mainosvideot

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Konseptoimme ja tuotimme vuoden markkinointikampanjat PrimaCat-kissanruokabrändille. Tuotannossa syntyi videot ja valokuvat aina TV– ja somespoteista ulkomainontaan.
Konseptit ja materiaalit koko vuoden tarpeisiin

PrimaCat -kissanruokabrändin markkinointisuunnitelma piti sisällään mainontaa märkä- ja kuviaruokien sekä kissanhiekkojen tuoteperheille. Lisäksi suunnitelmissa oli brändin ydinviestejä korostavat kampanjat. Karun tehtävä oli suunnitella konseptit kuhunkin kokonaisuuteen sekä luoda erottuva ja brändin näköinen toteutus. Levityskanavat vaihtelivat laajasti aina TV:stä nettiin ja ulkomainoksiin.

 

Kuvaukset brändin ja kissojen ehdoilla

Kissojen kanssa tekeminen oli karulaisille jo entuudestaan tuttua. Nämä itsepäiset karvakamut eivät ohjaajan puheista välitä, joten käsikirjoitukset tuli tehdä kissojen ehdoilla. Päätimme varmistaa laadukkaan materiaalin syntymisen suunnittelemalla kaksi erilaista toteutustapaa, jotka voitiin kuvata samaan aikaan.

Ensimmäinen toteutustapa herätti brändi-ilmeen eloon vaaleanpunaisilla lavasteilla ja rekvisiitoilla. Kutakin tuotetta ja kampanjaa varten suunniteltiin oma aiheeseen liittyvä kuvausympäristö, jossa kissat seikkailivat. Näin voitiin korostaa kampanjan aihetta pitäen kissojen toiminnot yksinkertaisina. Toinen ideoista perustui making of -henkiselle kuvastolle, jonka “pilalle menneitä” hetkiä hyödynnettiin brändi-imagoa kasvattavassa kampanjassa.

Brändin näköinen kuvasto ja kissojen ehdoilla suunnitellut ideat upposivat kohderyhmään. Kampanjoiden tulokset olivat positiivisia niin näkyvyyden kuin tuotteiden myynnin kannalta.

“Karun väen kanssa yhteistyö sujui mutkattomasti, ja saimme käyttöömme todella toimivat materiaalit, joiden sisältö tukee hyvin brändiämme. Kissat eivät tunnetusti ole helpoimpia kuvattavia, mutta ammattilaisten kanssa sekin onnistui.”

Siina Wacker, Brand Specialist

8

Kampanjaa

34

Videota

6

Julkaisukanavaa

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: