Videotuotanto unelmien asuinalueesta

Asiakas

Nokian Kaupunki, Unfair Lean Marketing

Mainosvideot

Konseptointi

Ohjaus

Valokuvaus

Videotuotanto

Toteutimme kesäisen videotuotannon ja valokuvauksen Nokian Viinikanniemen idyllisen tonttialueen markkinointia varten.
Tavoitteena idyllin kuvittaminen

Viinikanniemi on entinen leirintäalue, josta Nokian kaupunki teki idyllisen rantatonttiunelman. Unfair konseptoi alueen tonttimyyntiä varten kampanjan, jonka osaksi suunnittelimme videotuotannon ja toteutimme valokuvauksen. Kampanjan tavoite oli herättää mielikuvia ja unelmia Viinikanniemen mahdollisuuksista asuinalueena.

 

Kesäinen videotuotanto ja valokuvaus samassa paketissa

Halusimme luoda katsojille mahdollisuuden kurkistaa erilaisiin elämäntyyleihin ja unelmiin, joita rantatontteja pursuava Viinikanniemi mahdollistaa. Unfair oli määritellyt kolme erilaista kohderyhmää, joihin kampanjan tulisi osua. Teimme huolellisen castingin näiden kohderyhmien pohjalta ja etsimme Viinikanniemen kaavaan sopivat kuvauspaikat. Kaiken kruunasi Suomen kesä ja sopivasti vaihtelevat kelit. Koko tuotanto saatiin pakettiin yhden päivän aikana niin videotuotannon kuin valokuvauksen osalta.

Kampanja huipentui kuntamarkkinoinnin SM-kisoihin, joissa Viinikanniemen kampanja sai kunniamaininnan.

 

“Näyttävä kampanja, joka on saanut medianäkyvyyttä. Kampanjassa käytössä monipuoliset keinot, kytkeytyminen kuntabrändiin ja selkeät tulokset tekivät tuomaristoon vaikutuksen.”

- Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tuomaristo

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: