Kiva kun olet kotona!

Asiakas

YH-kodit, Mainostoimisto Ilme

Mainosvideot

Ohjaus

VFX

Videotuotanto

Suunnittelimme ja toteutimme pirteän spotin YH-kodeille yhteistyössä Mainostoimisto Ilmeen kanssa.

Tavoite

YH Kodit tarvitsivat erottuvan ja lämminhenkisen spotin Finnkinon valkokankaille sekä netti-tv-jakeluun. Mainostoimisto Ilmeen kanssa luotu konsepti lähti liikkeelle ajatuksesta, että kotiin on kiva tulla. Tehtävämme oli luoda idealle toteutus, joka erottuisi massasta ja ilahduttaisi katsojia.

 

Toteutus

Kaikki lähti liikkeelle Ilmeen ideasta toteuttaa spotti point of view  -tyylisesti. Tavoitteenamme oli heittää katsoja keskelle tarinaa, jossa hän saapuu kotiin. Iloisen kotiinpaluun kruunasivat henkiin herätetyt grafiikat, jotka on upotettu kodin seinille ja tavaroihin.

Kuvauksissa korostui huolellinen suunnittelu ja tarkka koreografia. Asunnon rekvisiittaan panostettiin ja animoitujen tekstien paikat valittiin huolella. Ohjaajamme toimi videon käsimallina, minkä johdosta hän vietti koko päivän kuvaajan kanssa läheisissä tunnelmissa. Kameran liikkeet ja koreografia hiottiin siten, että katsoja pysyy tarinassa mukana ja spotti annetussa mitassa.

”Palloteltiin videon konseptia ja kässäriä yhdessä jo ennen kuin se meni asiakkaalle. Kun tehtiin tiiviisti yhteistyötä ihan alusta asti, oli meidän koko ajan helppo luottaa siihen, että tuotanto hoituu ja lopputulos on juuri sitä mitä asiakkaan kanssa lähdettiin hakemaan!”

Hanna Huotarinen, Asiakkuuspäällikkö, Mainostoimisto Ilme

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia: