Leffaetiketti haltuun animaation avulla

Asiakas

BioRex Cinemas

Animaatio

Animaatio

Käsikirjoitus

Konseptointi

Ohjaus

Käsikirjoitimme ja toteutimme BioRex -elokuvateattereille animaation, joka ohjeistaa elokuvissa kävijöille leffaetiketin salat.
Tavoitteena animaatiotuotanto leffaetiketistä

Viime vuosina elokuvanäytöksiä on piinannut häiriköinti leffan aikana. Joku kuvaa leffaa, toinen viskoo poppareita ja kolmas sokaisee puhelimen valolla vierustoverit. BioRex-teatteressa haluttiin puuttua tähän ongelmaan huumorin keinoin. Karun tehtävä oli käsikirjoittaa ja toteuttaa animaatio, joka ohjeistaa katsojia huomioimaan muut asiakkaat. Animaatio näytettäisiin jokaisen elokuvan alussa ja siitä muokattaisiin vedokset myös somekanaviin ja teattereiden aulojen näytöille.

 

Ikoniset leffahahmot vievät animaation sanoman perille

Tärkein tavoitteemme oli saada animaatiosta niin viihdyttävä, että elokuvateatterin asiakkaat eivät ajattele katsovansa ohjevideota. Päätimme luoda karikatyyrit ikonisimmista leffahahmoista ja tuoda yleisimpiä käytösongelmia esiin heidän erityisominaisuuksien kautta. Jotta tarinasta tulisi samaistuttava, halusimme sijoittaa tarinan elokuvateatterin penkille, jossa päähenkilö kohtaisi kaikki häiriöt kerralla.

Animaatio päätettiin toteuttaa perinteikkäällä 2D-tekniikalla, joka mahdollisti hauskat karikatyyrihahmot ja kustannustehokkaan toteutuksen. Prosessi vei työryhmän mukanaan ja heittäydyimme myös ääninäyttelemään hahmot oman tiimin voimin.

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Pullantuoksuinen animaatiovideo arvoista

Porokylän Leipomo

Lämminhenkinen animaatiovideo Porokylän Leipomolle

Vauhdikkaat 3D-animaatiot älykkäistä varastoista

FENTEC Oy

Suunnittelimme napakat esittelyvideot FENTECin älykkäistä varastoratkaisuista 3D-animaation keinoin