Uusi nimi, uusi aikakausi, uusi brändi(elokuva)

Asiakas

Tampereen Energia

Brändielokuvat

Konseptointi

Ohjaus

VFX

Videotuotanto

Tampereen Energian uuden brändin lanseeraus elävän kuvan voimalla.
Tavoitteena henkilöstön sitouttaminen ja näkyvä lanseeraus

Uuden brändin lanseeraaminen sekä sisäisesti että ulkoisesti on yhtiölle kuin yhtiölle iso juttu. Tampereen Energian uuden brändin lanseerausvideon tärkeimpänä tavoitteena oli saada työntekijät sitoutumaan muutokseen, innostumaan uudesta ja tuntemaan ylpeyttä olla energialainen. Muulle maailmalle haluttiin tulla ulos voimalla ja isosti!

 

Brändielokuva, joka visualisoi Energian

Pitkään jatkuneessa tiiviissä yhteistyössä Tampereen Energian kanssa kääntyi seuraava sivu kun saimme kunnian olla mukana  uuden brändin lanseeraamisessa brändielokuvan keinoin.

Ideoimme ja tuotimme kokonaisuuden, joka ei ole ainoastaan perinteinen brändielokuva, vaan esittelee Tampereen Energian graafisia elementtejä, ilmettä sekä visualisoi energian, joka yhdistää tamperelaisia ja tamperelaisuutta.

Projektin erikoisuus oli suunnitella energia-elementti, joka kulkee kaduilla ja rakennuksissa ympäri kaupunkia. Energialle luotiin käytöstavat ja ilme, jota kuvauksissa huomioitiin led -putki valoilla sekä tarkkaan määritetyillä kuvakulmilla.

“Tunnetta, wow-efektiä ja eeppisyyttä!” Mikä ilo oli kuulla nämä asiakkaan toiveet alkubriefissä! Teimme parhaamme, että lopputulos välittäisi sellaista sykettä ja energiaa mitä Tampereen Energia on!

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Brändielokuva sateessa

MT Mediateko Oy

Mediateolle ideoitu ja toteutettu brändielokuva, joka kertoo ulkomainonnan vaikuttavuudesta.

Brändielokuva Hämeen ammattikorkeakoululle

HAMK

Hamkin uusi slogan “Maailman parastajat” herätettiin eloon brändielokuvan keinoin.

Brändielokuva 50-vuotiaasta menestystarinasta

Bronto Skylifts Oy

Loimme suomalaiselle Bronto Skyliftsille eeppisen brändielokuvan, jossa huippuosaaminen nostetaan keskelle jylhää estetiikkaa.