Karun videotuotanto ja animaatio showreel

Asiakas

Karu Films

Karun viimeisimpiä videotuotantoja ja animaatioita yhdistelevä showreel. Tätä kaikkea on elävän kuvan suunnittelu- ja tuotantotalo Karu Films.
Videotuotanto ja animaatio samasta talosta

Kun tinkimätön intohimo ja luova ajattelu elävää kuvaa kohtaan törmäävät, syntyy jotain erityistä. Laitetaan mukaan vielä tekemisen huumori ja innokkuus, joka tarttuu niin asiakkaisiin kuin tekijöihin, niin alkaa Karun paketti olemaan kasassa. Näillä eväillä tehdään jokaisesta keikasta huippureissu!

Innostava ja mukaansatempaiseva meininki tarjoaa ainutlaatuiset lähtökohdat luovan työn tekemiseen. Näistä arvoista ponnistaa myös Karun monipuoliset palvelut, jotka sisältävät konseptointia, elokuvamaista videotuotantoa ja visuaalisesti herkullista animaatiota.

Tiivistimme nämä vahvuudet uuteen showreeliimme, joka on koostettu viimeisimmistä videotuotannoista ja animaatioista. Tätä kaikkea on elävän kuvan suunnittelu- ja tuotantotalo Karu Films!

 

Laitetaanko pakettiin jotain vastaavaa? Kysy tarjous ja keskustellaan lisää!

Muita samankaltaisia:
Eeppinen animaatio Ilveksen alkushowhun

Ilves Hockey

Ilveksen lätkäotteluiden alkushow-animaatio, jossa lihaksikas ilves-hahmo pistää vastustajat nippuun 90-luvun tiukimpien animaatioiden tyylillä.

Hahmovetoinen mainosvideo ilmalämpöpumppujen markkinointiin

Combi Cool / Mainostoimisto Bananas

Häröllä huumorilla varustetut mainosvideot Samsungin ilmalämpöpumppujen ja jäähdytysjärjestelmien myyntiä varten.

Uusi nimi, uusi aikakausi, uusi brändi(elokuva)

Tampereen Energia

Tampereen Energian uuden brändin lanseeraus elävän kuvan voimalla.