Dokkareita, jotka pistää miettimään

Asiakas

Yle, Perjantai-ohjelma

Dokumentaarinen video

Videotuotanto

Olemme tiiviisti mukana syväluotaavien Perjantai-dokkareiden tuotannoissa vastaten kuvauksesta, jälkituotannosta ja grafiikasta
Tavoite

Yle Perjantai on keskusteluohjelma, jonka tavoite on pistää katsoja miettimään. Ohjelman sisältöön talk-shown ja animaatioiden lisäksi kuuluu aiheen mukaiset lyhytdokumentit. Olemme saaneet kunnian olla mukana lukuisten dokkareiden tuotannoissa kuvauksen, jälkituotannon ja graafisen suunnittelun myötä.

 

Toteutus

Kuvauksen osalta Karun käsialaa ovat muun muassa dokkarit Silikonisydän, Mopojonnet ja Tuhkimot Kokaiinikoukussa. Perjantai-dokkareissa kuvaajan tulee löytää keinot kuvittaa kipeitäkin aiheita ohjaten esiintyjiä ja vastaten dokkarin visuaalisesta linjasta. 

Lähes joka toinen dokkari päätyy Karun leikkauspöydälle. Karun jälkituotanto-osaamista nähdään muun muassa dokkareissa Mopojonnet, Yksin ja Estonian kapteeni. Lisäksi Karun taidonnäytteitä nähdään dokkareiden kansikuvien graafisessa suunnittelussa.

Perjantai-dokkareita voi ihastella Yle Areenassa.

 

Muita samankaltaisia:
Sadan videon sapluuna

Tampereen yliopisto, Kaski Agency

Tuotimme lähes sadan videon sarjan Tampereen yliopistolle tulevaisuuden alojen tutkijoista.

Koskettavat tarinat vertaistuen tärkeydestä

Syöpäjärjestöt

Toteutimme Syöpäjärjestöjen vertaistukitoiminnasta videosarjan, jossa toiminnassa mukana olevat jakavat avoimesti kokemuksiaan.

Hullu vuosi 1991

NouHau Productions

Vastasimme Hullu vuosi 1991 -dokkarisarjan tuotannosta aina kuvauksista jälkituotantoon