Lindströmin palvelulanseeraus

Lindström Group on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, joka tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja -suojautumiseen. Yritys toimii 24:ssä maassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Lindströmin videokumppanina olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kansainvälistä videomarkkinointia B2B-tarpeisiin. Ideoimme Flow Ability -palvelukonseptin ympärille rohkean ja erottuvan videokampanjan, joka yhdistelee tanssia ja infografiikkaa. Kampanja sisälsi kaksi musikaali-tyylistä videomainosta: julkisten tilojen wc-palveluita sekä työvaatehuoltoa varten. Hoidimme koko projektin aina ideasta lavastukseen ja graafiseen suunnitteluun saakka.

Yhteistyö Lindströmin kanssa alkoi e-Lindström -palvelun lanseerauksesta. Kansainvälisille markkinoille suunnatun videon tavoitteena oli herättää kiinnostus uutta palvelua kohtaan. Kuvaukset järjestettiin Lindströmin asiakasyrityksen Casemetin tiloissa. Tämä hyväntuulinen spotti sai mainion vastaanoton.

 

Olemme olleet lisäksi ideoimassa ja tekemässä esimerkkivideota Lindströmin Super Hero -videosarjaa varten. Konsepti koostuu useiden eri maiden asiakkaiden tarinoista, joissa seurataan Lindströmin työvaatteiden käyttäjiä ja heidän työtään. Tässä videossa pääsimme tutustumaan Atrialla käytössä olevaan älyvaateteknologiaan.

Ota yhteyttä

Kysy tarjousta tai pyydä meidät esittelykäynnille!

contact@karufilms.com | +358 40 836 1020

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.