Tampereen Yliopisto: Tutkijavideot

Olemme tehneet vuosien aikana eri mainostoimistojen kautta videoita Tampereen Yliopistolle, ja nyt oli vuorossa varmasti massiivisin projekti: yli 30 Yliopiston tutkijan esittelyvideota!

Mainostoimisto Kaski Agency oli suunnitellut Yliopiston kanssa konseptin, joka perustui tutkijan ja hänen tekemänsä työn lähikuviin, kolmijakoiseen kysymyspatteristoon sekä tutkijan haastattelun voice-overiin. Konseptia lähestyttiin näkökulmasta, jossa tutkijaa ei heti videon alussa paljasteta, vaan tunnelma rakentuu ensin lähikuvien kautta ja huipentuu lopussa tutkijan esittelykuvaan.

Syksyllä 2020 konsepti pilotoitiin Tampereen Yliopiston Nousevien Strategioiden neljän tutkijan ja tutkimuksen esittelyvideolla. Videot onnistuivat hienosti ja saivat hyvän vastaanoton. Konsepti jalkautettiin esittelemään laajemmin Yliopiston tutkijoita työnsä äärellä.

Videoiden suuresta määrästä johtuen kuvaukset vaativat paljon suunnittelua: tutkijoiden tarkkaa aikatauluttamista, logistiikan järjestämistä, kuvauspaikkojen ennakkotutkimusta ja kuvasuunnittelua sekä tiiviin, tehokkaan ja taitavan työryhmän. Edit-huone kävi kuumana työryhmän ollessa kuvaamassa lisää materiaalia. Kasken ja Yliopiston työ konseptin sekä tuotannon järjestelyn suhteen teki projektista hienosti etenevän, ja kokonaisuus pysyi hallussa julkaisuaikataulua myöten. Karu ohjasi, kuvasi, leikkasi ja värimääritteli videot.

Tutkijavideoiden projekti on malliesimerkki kolmikantaisesta projektimallista, jossa asiakkaan, mainostoimiston ja tuotantoyhtiön yhteistyö näkyy niin tuotannon kulussa kuin lopputuloksessakin.

Hieno kokemus, joka saa jatkoa!

Katso kaikki tutkijavideot Karun youtubesta!

 

 

 

Ota yhteyttä

Kysy tarjousta tai pyydä meidät esittelykäynnille!

contact@karufilms.com | +358 40 836 1020

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.